The Avengers

The Avengers Live Wallpaper 1.2

Bewegende superhelden op je startscherm

VOOR

  • Voer voor fans

TEGEN

  • Frequente koopknop
  • Erg statisch

Gemiddeld
6

The Avengers Live Wallpaper is een bewegende achtergrond voor Android telefoons. Uiteraard surft deze software mee op het succes van de gelijknamige film, waar een heel blik helden voor is opengetrokken.

Ben je dol op strips of heb je net The Avengers in de bioscoop gezien (en wil je meer), dan kan je nagenieten op je mobiele telefoon. De helden staan in vol ornaat op je startscherm en blader je naar links of rechts dan verschijnen de in latex gestoken protagonisten goed in beeld. Welja, dat laatste is overdreven, want de wallpaper werkt niet op elk toestel even goed. Op tablets schokt het beeld tijdens de overgangen zelfs een beetje.

Hoezeer we ook van superhelden houden; The Avengers wallpaper valt tegen. De achtergrond is helemaal niet zo 'live' (doch vrij statisch) en om de haverklap verschijnt de melding dat je moet betalen. Van dit soort praktijken zijn we niet gediend, want let je niet op tijdens het bladeren dan heeft één van je vingers zo de koopknop te pakken. Laat deze achtergrond dus vooral links liggen en neem een kijkje bij de alternatieven op onze website.

The Avengers hangen nogal statisch op je startscherm en ze wegbonjouren lijkt de verstandige keuze.

Meeste downloads Wallpapers voor android

Meer
The Avengers

Download

The Avengers Live Wallpaper 1.2

Beoordelingen about The Avengers